TailsQue

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Johan Palm - 27 januari 2011 17:29

Nu är det såhär. 


Satt inne på en sida, vilken spelar ingen roll. En community iaf. Såg en tjej som hade sminkat sig så otroligt fult och hejdlöst mkt. Verkligen...som om hon aldrig tvättar bort det o har 20 lager puder o shit i fejjat. 

Kommenterade den bilden o sa att hon såg fan ut som ett Photoshop objekt irl. Fick som svar att hon tog det som en komplimang. Det skulle hon inte gjort. 


Ärligt tjejer. Ni som nu läser detta. Sminkar er vettigt. Jag känner några av er o ni kna fan sminka er. Fattar mig inte på tjejer som sminkar sönder sig. Som tror det är snyggt. Säger killar att de gillar det?....oj! Sorry. måste jag meddela er att killar tänker med sina kukar o inte sina hjärnor. 

Sen ska ni gråta för att killar utnyttjar er osv. Fan skyll er själva om ni sminkar er som nån jeavla barbie docka. 


Trött på killar som ska utnyttja situationen med. Fan va vi är scums alltså. Män o kvinnor borde inte bo i samma solsystem. Vissa kna hitta balansen som behövs. Men shit. Vissa är ju bara svin lixom. 


projektet till redovisningen 90 % klart just nu iaf. Allt som fattas är allt skriftligt som ska in imorn. Dock så är det inte alls mkt. o det görs på en 30 min kanske. 



mår inte alls så bra om jag ska ara ärlig.


// Tails

Ovido - Quiz & Flashcards