TailsQue

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Johan Palm - 24 januari 2011 16:49

ja som rubriken säger...just nu så är det fail :P!


Beställde en Iphone häromdagen med tele 2. Ärligt tele 2 är jeavligt bra när det gäller skicka saker...fick den idag. Eller den ligger på posten :P...men det tog 2 dagar o skicka en iphone 4 :P...Snacka om fett nice...Dock...min portering till tele 2. ville inte byta nummer hallå!. Sker inte förrens den 7 feb...så skoj där :P...kna hämta ut mobilen men kan ju inte göra annat än att sitta o kolla på den :P...kna ju inte använda telefonen utan mitt ab :P!. Skoj skoj :P!. Då iphones ofta är op låst. Speciellt när man köpt den med ett ab ^^. 


Så istället för att hämta ut den idag o sitta o knappa runt...så tar jag det imorn påväg hem från skolan ^^!!


// tails

Av Johan Palm - 24 januari 2011 00:29

OJ OJ OJ vilken händelse rik helg det vart. Inte gjort nånting typ ^^. Har mest suttit o spelat o snackat lite med folk. Blir så när man inte orkar göra nått direkt. Jag har vissligen inte mått så bra. Men känner mig bättre i halsen o allt sånt


Imorn börjar man 13 så det innebär en sovmorgon...måste dock upp lite tidigare imorn för jag ska fixa lite saker till lektionen. Men annars är det fett på alltså!


Just nu så känner jag mig inte så trött, borde jag det?...nej inte direkt...för jag har ju lyckats vända dygnet denna helg..som vanligt. Så funderar på o se en film o sen sova. Kanske vore en fett bra plan. Verkar som det iaf ^^!.


// Tails

Ovido - Quiz & Flashcards