TailsQue

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Johan Palm - 21 januari 2011 13:30

Jag e visst ledig idag. Härligt och behövligt. Min hals gör ont o jag känner mig sjuk :(. Så antar att jag har fått nått. Känns som halsfluss =S. Men lixom...har inte haft det på jätte länge för jag operera bort mina halsmandlar. Men dom kan ju tydligen växa tillbaka. Så maybe?


Vädret suger som allt annat ^^. Nej allt suger inte. Det är bara jag som e sådär vanlig igen. Får min nya Iphone 4 ibörjan av nästa vecka :). Skoj skoj :D!. Hade tänkt börja blogga mer o mer nu...jag vet att jag säger det hela tiden så om 5 inlägg lär jag väl sluta ^^. Nej men...försöker avvänja mig facebook lite. Inte för jag e jätte beroende av det. Men lixom alla i klassen finns där. De flesta av mina bekanta finns där. Så det är därför man blir så fast på just den sidan antar jag.


Vet att det var ett tag sen jag la in ett inlägg...o folk kommer säkert inte hitta tillbaka till just nu blogg just nu. Men vi får väl se. För ärligt tror jag inte det är så jätte många som följer den. Vet några som läste den innan. Men hey. Man vet aldrig.


Satt uppe till 4 igår natt. Försökte få en livestream kanal att funka med Thob. Det gick tillslut. Eller det är inte klart än. Måste göra så det flyter på rätt bra med. Men det gör vi senare idag vettni :). O just ja...börjat två nya kurser nu. Tekniskvetenskap elelr nått sånt samt pp1. Ska bli skoj :).


Nu sk ajag nog ta en kopp te för min hals. Kanske fort med mitt Amnesia spel snart...men vill ju helst vänta tills det blir mörkt :O.!

Ovido - Quiz & Flashcards